OBU

Ordblindeundervisning for voksne

Det er gratis at gå til ordblindeundervisning, hvis du har en gyldig test. Testen kan du få gratis hos os. Vores undervisningstimer tilpasses altid din hverdag, så det bliver så let som muligt for dig.

Gratis ordblindetest

Går du rundt og er i tvivl om, du er ordblind? Der er mange forskellige grader af ordblindhed, derfor er det en god idé at blive testet. Tag en test hos os.

Ordblindeundervisning

Du lærer teknikker til at klare dagligdagen på trods af dine problematikker. Er du testet ordblind, er undervisningen gratis.

Ordblindeundervisning til individuel læring og udvikling – altid i små hold

Vores OBU undervisning hjælper med at opnå læring og udvikling i en individuel og tilpasset læringsproces i små hold. Vi ved hvor vigtigt det er for indlæringen, at vi tilbyder skræddersyet undervisning, der tager højde for de unikke behov og udfordringer, der følger med ordblindhed.

Vores erfarne ordblindeundervisere hjælper ordblinde hver dag.

Vores ordblindeundervisere skaber først og fremmest et trygt rum for læring. At være ordblind medvirker tit til, at man som ordblind har dårlige erfaringer med læring og derfor kan være sensitiv på dette område. Derfor er det vigtig at møde alle kursister i et trygge rammer. Med deres faglige kompetencer og lydhørhed arbejder  alle undervisere tæt sammen med kursister for at identificere styrker, udfordringer og mål.

Vi tilbyder individuelt tilpassede undervisningsplaner, der giver den bedste mulighed for udvikling. Vores undervisere har altid den nyeste viden inden for ordblindhed. Dette sikrer, at de er i stand til at tilbyde den bedst mulige undervisning og vejlede i evt. kommende eksamener for den ordblinde, eller foreslå den nyeste teknologi.